logga makulera

Pappersstrimlare | Sekretessförstöring - Rikstäckande service.

Pappersstrimlare hos oss är effektivare än egen.

Nu behöver du inte längre stå vid din pappersstrimlare. Vi tar hand om din bokföring, journaler och annat material du vill strimla.

Beställ kartonger, fyll dem med sekretessmaterial, beställ hämtning när du är redo - Vi hämtar med DHL och bekräftar när vi tagit emot ditt material. Vi strimlare ditt material i säkerhetsklassade pappersstrimlare och du får intyg när det är klart.

Spar tid och pengar - tryggt och säkert!

Att stå vid egen pappers strimlare när större mängder dokumentation ska makuleras är en dålig affär. Tid du istället kan använda till din verksamhet. Makulera.se arbetar under sekretess och det material du sänder in destrueras inom något dygn i pappersstrimlare som tillåter stora volymer. Dessutom går sedan det makulerade materialet till förbränning i värmeverk.

Bokföring får avföras efter 7 år. Men vart skall du göra av den? Du vill ju inte att den kommer i orätta händer. Vi på Makulera.se har erfarenhet av sekretessförstöring. Vi makulerar dagligen stora mängder dokument. Till oss sänder både företag, sjukhus, kommun och landsting redovisning, journaler och andra dokument man vill säkerställa inte kommer i orätta händer.

Advokater, jurister, bokföringsbyråer, psykologer, vårdmottagningar, behandlingshem, översättningsbyråer - listan över företag som använder våra tjänster går gör lång. Välkommen du också!

Advokat jens Ericsson Rindö, Advokatfirman Rätt & Råd:
"Bokningen av kartonger via nättjänsten och betalningsrutinen fungerar perfekt och likaså besällning avhämtning via SMS. Budfirman som hämtar materialet infinner dagen efter att avrop skett. Sammanfattningsvis är Makuleras tjänst och den rutin som används mycket omtyckt av oss. Vi rekommenderar verkligen Makulera.se! "

Nya "Skrivbordslådan" - Kartongen under skrivbordet. Många har efterfrågat en kontinuerlig tjänst med box under skrivbordet.
Vem läser din gamla hårddisk? Vi makulerar även hårddiskar, minnen, DVD/CD och andra lagringsmedia.

"Vi hade mängder med bokföring som tog plats. Smidigt att slippa stå timmar vid egen dokument-förstörare"

 

"Journaler och anteckningar sen flera år var dags att kastas. Kändes tryggare att få det makulerat"

 

Läs mer..

loading...

En pappersstrimlare är en maskin som används för att skära eller strimla papper till små remsor. De används ofta i kontorsmiljöer för att säkerställa säker bortkastning av känsliga dokument, som exempelvis kontrakt, kreditkortsnummer eller personnummer. Pappersstrimlare finns i olika storlekar och modeller, från mindre enheter för hemmabruk till större professionella maskiner för kontorsmiljöer.
De flesta pappersstrimlare använder en roterende kniv för att skära papperet. Papperet placeras i en fördelare, som sedan leder det igenom kniven. Pappersstrimlaren kan anpassas för att skära papperet i olika bredder, beroende på hur små remsor som önskas. Många modeller har också inställningar för att skära papperet i olika längder.
Pappers-strimlare finns i olika typer, som Strip-cut, Cross-cut och Micro-cut. En strip-cut pappersstrimlare skär papperet i långa, smala remsor, medan en cross-cut strimlar papperet i kortare och bredare remsor, vilket är mer säkert eftersom det gör det svårt att återsamla information.

Micro-cut strimlar papperet till mycket små bitar, det är den mest säkra typen av strimlare.
Det finns även pappersstrimlare som är utrustade med säkerhetsfunktioner, som exempelvis automatiskt stopp vid för stor mängd papper eller förbjuder skärning av förbjudna material, som exempelvis kreditkort eller cd-skivor. Många professionella pappersstrimlare har även möjlighet till inbyggd cd-skivstrimlare eller kreditkortstrimlare.
Det finns även elektriska pappersstrimlare som är utformade för att strimla större mängder papper på kortare tid. Dessa är oftast större och mer kraftfulla än vanliga pappersstrimlare, och är lämpliga för större kontorsmiljöer eller företag med högre krav på säkerhet och effektivitet.
Att använda en pappers strimlare är en enkel och effektiv metod för att säkerställa säker bortkastning av känsliga dokument och skydda integriteten.