logga makulera

Alla bolag på Allabolag har bokföring. Efter 7 år får du destruera den. Makulera.se kan dokumentförstöring

Alla företag måste hålla bokfirngen i 7 år - men sen?

Alla svenska bolag har bokföringsplikt. Pärmarna blir många.

Men efter 7 år är du fri att kassera ditt bokföringsmaterial. Men vart gör du av det. Att lämna det på återvinningen känns inte rätt.

Beställ kartonger, fyll dem med sekretessmaterial, beställ hämtning när du är redo - Vi hämtar med DHL och bekräftar när vi tagit emot ditt material. Vi strimlare ditt material i säkerhetsklassade pappersstrimlare och du får intyg när det är klart.

Spar tid och pengar - tryggt och säkert!

Att destruera stora mängder redovisningsmaterial är inte lönsamt för den enskilde företagaren. Du och din personal ska inte lägga tid på detta utan fokusera på mer inkomstbringande uppgifter. 

Vi på Makulera.se har sedan 2007 servat företag i alla branscher, organisationer, myndigheter och offentlig förvaltning med sekretessförstöring. 

Låt oss ta hand om din gamla bokföring. Vi destruerar den i kraftfulla, säkerhetsklassade dokumentförstörare och du får ett destruktionsintyg när vi är klar.

Advokater, jurister, bokföringsbyråer, psykologer, vårdmottagningar, behandlingshem, översättningsbyråer - listan över företag som använder våra tjänster går gör lång. Välkommen du också!

Vem läser din gamla hårddisk? Vi makulerar även hårddiskar, minnen, DVD/CD och andra lagringsmedia.

"Det hade tagit oss dagar att förstöra vår gamla bokföring själva"

 

"Redovisning och noteringar som inte får komma i orätta händer sänder vi till Makulera.se"

 

Läs mer..

loading...
Alla bolag på Allabolag.se har bokföring som skall destrueras efter 7 år

Advokat jens Ericsson Rindö, Advokatfirman Rätt & Råd:
"Bokningen av kartonger via nättjänsten och betalningsrutinen fungerar perfekt och likaså besällning avhämtning via SMS. Budfirman som hämtar materialet infinner dagen efter att avrop skett. Sammanfattningsvis är Makuleras tjänst och den rutin som används mycket omtyckt av oss. Vi rekommenderar verkligen Makulera.se! "

Allabolag.se är en ledande söktjänst som gör det möjligt för företagare, investerare och allmänheten att söka och få information om alla svenska bolag. Här finns allt från grundläggande uppgifter om bolagets namn, adress och telefonnummer till mer detaljerad information som ägande, styrelse, årsredovisningar och mycket mer.

Allabolag.se är en av de mest använda söktjänsterna i Sverige för företagsinformation. Detta beror på flera faktorer, bland annat den omfattande databasen som innehåller information om över en miljon svenska företag, samt den enkla och användarvänliga sökfunktionen som gör det lätt att hitta den information du söker.

Att söka efter ett företag på Allabolag.se är mycket enkelt eftersom siten listar alla bolag i Sverige. Genom att använda sökrutan på webbplatsens startsida kan du skriva in företagets namn eller organisationsnummer för att söka efter information. Allabolag.se ger dig omedelbart tillgång till grundläggande uppgifter om företaget, såsom företagsnamn, adress och telefonnummer.

Dessutom kan du se vilken bransch företaget tillhör och om det är registrerat för moms.

För att få mer detaljerad information om ett företag på Allabolag.se kan du klicka på företagsnamnet eller organisationsnumret i sökresultaten. Detta tar dig till en sida som ger en omfattande översikt över företaget. Här kan du se vem som äger företaget, vem som sitter i styrelsen, samt företagets ekonomiska resultat de senaste åren.

Förutom grundläggande och detaljerad företagsinformation kan du också använda Allabolag.se för att söka efter specifika personer eller företag inom en viss bransch. Till exempel kan du söka efter alla företag inom byggbranschen eller alla företag som har ett visst antal anställda. Du kan också använda Allabolag.se för att få en översikt över vilka företag som finns i en viss stad eller region.

Allabolag.se erbjuder också en mängd andra tjänster för företagare och investerare. Till exempel kan du använda webbplatsen för att söka efter potentiella affärspartners eller att övervaka dina konkurrenter. Du kan också använda Allabolag.se för att jämföra företag och se hur de presterar ekonomiskt i förhållande till andra företag inom samma bransch.

Allabolag.se är en ovärderlig resurs för alla som söker information om svenska företag. Oavsett om du är en företagare, investerare eller bara en person som är intresserad av att lära dig mer om företag och dess verksamhet, kan Allabolag.se hjälpa dig att hitta den information du behöver.