logga makulera

Om Makulera.se

Makulera.se finns i jämtländska Strömsund. Med kraftfulla, stora dokumentförstörare och ett samarbete med värmeverk garanterar vi att din bokföring, journaler och andra dokument först makuleras och sen förbränns.

 

Makulera.se föddes som den tjänst inom ett tryckeri i Strömsund med rikstäckande service. Kunder sökte möjlighet att få hjälp med dokumentförstöring oavsett vart i landet man fanns. 2010 erbjöds denna service för första gången. Idag hanterar vi företag inom alla branscher men även dokument från vård och omsorg, kommuner och landsting.

Vi är ensam i Sverige att erbjuda dokumentförstöring via svarskartong.
 

Destruktion av papper

Destruktion av papper

Tid är pengar är allmänt känt. Att stå och makulera en massa papper kan vara mycket tidskrävande. Dyrbar tid som kan nyttjas på ett bättre sätt. Låt istället makulera.se sköta din destruktion av papper så kan ni ägna er åt era huvudsakliga uppgifter. Det är lätt hänt att man bara spar på sig gammalt papper. Detta för att det kanske kan vara bra att ha dessa papper någon gång som aldrig kommer att bli av. Makulera.se fixar din destruktion av papper, som till exempel gammal bokföring eller annat dokument som sparats.
Förutom att det tar en massa tid så tar det också en stor plats som kan användas till annat. Nu för tiden så får bokföring avgöras efter sju år. Och man vill ju kanske inte heller att någon ska få insyn i sådana viktiga papper. Vi på makulera.se har stor erfarenhet vad gäller destruktion av papper. Det är både företag och myndigheter som låter oss sköts deras destruktion av papper för att dom litar på oss och vet att vi ser till så att materialet inte hamnar fel.

Destruktion av papper på ett enkelt, smidigt och tidsbesparande sätt

Tillvägagångssättet är mycket enkelt och smidigt och tidsbesparande beträffande destruktion av papper hos oss. Ni beställer kartonger och fyller dom med ert material. Beställ hämtning så kommer vi och hämtar via DHL. Vi skickar er en bekräftelse när mottagit materialet för att sedan förstör vi det i vår säkerhetsklassade dokumentförstörare. Vi bekräftar självklart till er när det är klart. Vill du veta mer om destruktion av papper, läs gärna mer på www.makulera.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@makulera.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Eller så ringer du oss på 075-75 75 885 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Makulera.se!

Affärsidé

Att bidra till en säkrare värld för företag och offentlig förvaltning, genom att på ett enkelt och säkert sätt erbjuda makulering.

Vision

Vi arbetare med hela Sverige som upptagningsområde. Vårt mål är att nå en marknadsledande position i vår bransch.

Värdegrund

Vi arbetar för våra kunder. Vi förstår och känner ansvar för det förtroende vi får.