logga makulera

Dokumentförstörare tar din tid i onödan. Låt oss göra jobbet.

Våra svarskartonger ersätter din dokumentförstörare och vår serviceär rikstäckande. Har du behov av sekretesshantering är vår tjänst en utmärkt lösning för dig.

Säkerhetsklassade dokumentförstörare hos oss - allt ingår i fast pris!

Du beställer enkelt kartonger och får dem skickade till dig. Fyll dem och returnera - enkelt! Frakt, kartong och destruktion i våra säkerhetsklassade dokumentförstörare samt destruktionsintyg ingår.

Dokumentförstörare hos Makulera.se tar effektivt hand om din sekretess

Man behöver inte vara läkare, psykolog, advokat eller forskare för att sitta på dokumentation som kräver sekretess. Även om många av våra kunder inom dokumentförstöring är just dessa.

Tänk dig att du, eller någon av dina anställda skall stå en timma vid kontorets dokumentförstörare. Vad kostar det dig - vad hade du kunnat göra av tiden istället?

Faktum är att alla företag har känslig dokumentation. Bokföringen skall arkiveras i minst 7 år men sedan kan du kassera den. Men vart? 

Beställ svarskartong från oss som erbjuder effektiv och säker sekretesshantering över hela landet. Med vårt fasta pris har vi ett koncept som ingen annan erbjuder.

Vi på makulera.se har stora industriella, säkerhetsklassade dokumentförstörare och vi har mångårig erfarenhet av sekretessförstöring. På ett smidigt sätt hjälper vi dig med ditt material oavsett om det är föråldrad bokföring eller rapporter och utredningar.  

Materialet förstörs genom vår effektiva dokumentförstörare. När allt är klart med så bekräftar vi det för dig och du får ett destruktionsintyg med posten.

Makulera.se har sedan 2007 arbetat med dokumentförstöring och har många återkommande nöjda kunder, stora som små. 

Kostnadseffektivtn alternativ till dokumentförstörare!

Att handera sin egen dokumentförstöring är sällan effektivt eller lönsamt. Att förstöra innehållet från en enda kartong tar ett vanligt företag flera timmar. Tänkt dig var du sparar när du betalar 595 kr och allt ingår - till och med frakten.