logga makulera

Dokumentförstörare tar din tid i onödan. Låt oss göra jobbet.

Våra svarskartonger ersätter din dokumentförstörare och vår serviceär rikstäckande. Har du behov av sekretesshantering är vår tjänst en utmärkt lösning för dig.

Säkerhetsklassade dokumentförstörare hos oss - allt ingår i fast pris!

Du beställer enkelt kartonger och får dem skickade till dig. Fyll dem och returnera - enkelt! Frakt, kartong och destruktion i våra säkerhetsklassade dokumentförstörare samt destruktionsintyg ingår.

Man behöver inte vara läkare, psykolog, advokat eller forskare för att sitta på dokumentation som kräver sekretess. Även om många av våra kunder inom dokumentförstöring är just dessa.

Tänk dig att du, eller någon av dina anställda skall stå en timma vid kontorets dokumentförstörare. Vad kostar det dig - vad hade du kunnat göra av tiden istället?

Faktum är att alla företag har känslig dokumentation. Bokföringen skall arkiveras i minst 7 år men sedan kan du kassera den. Men vart? 

Beställ svarskartong från oss som erbjuder effektiv och säker sekretesshantering över hela landet. Med vårt fasta pris har vi ett koncept som ingen annan erbjuder.

Vi på makulera.se har stora industriella, säkerhetsklassade dokumentförstörare och vi har mångårig erfarenhet av sekretessförstöring. På ett smidigt sätt hjälper vi dig med ditt material oavsett om det är föråldrad bokföring eller rapporter och utredningar.  

Materialet förstörs genom vår effektiva dokumentförstörare. När allt är klart med så bekräftar vi det för dig och du får ett destruktionsintyg med posten.

Makulera.se har sedan 2007 arbetat med dokumentförstöring och har många återkommande nöjda kunder, stora som små. 

Kostnadseffektivt alternativ till dokumentförstörare!

Att handera sin egen dokumentförstöring är sällan effektivt eller lönsamt. Att förstöra innehållet från en enda kartong tar ett vanligt företag flera timmar. Tänkt dig var du sparar när du betalar 595 kr och allt ingår - till och med frakten.

En dokumentförstörare är en maskin som används för att säkert förstöra dokument och andra papperstjänster. Dokumentförstörare finns i olika modeller och storlekar, och de kan användas av företag, organisationer och privata personer.

De flesta dokumentförstörare använder sig av en krossmaskin som krossar papper till små bitar, medan vissa modeller också kan bränna upp papper och andra dokument.

Dokumentförstörare är ett bra verktyg för att säkert förstöra konfidentiella dokument och andra papperstjänster som inte längre behövs, så att de inte kan hamna i orätta händer och orsaka skada eller obehag.

Dokument förstörare används i alla företag - men det finns lönsammare sätt.

Det finns många olika typer av organisationer och företag som kan ha behov av en dokumentförstörare. Några exempel inkluderar:
Företag och organisationer som hanterar känsliga personuppgifter, såsom kreditkortsnummer, personnummer, lösenord eller annan privat information. Dessa företag kan använda en dokumentförstörare för att säkerställa att känslig information inte hamnar i fel händer.
Företag som är verksamma inom finansiell eller juridisk bransch. Dessa företag kan ha ett stort behov av att förstöra viktiga dokument i dokumentförstörare, såsom kontrakt, avtal eller juridiska handlingar, för att skydda företagets rättigheter och skydda klientens sekretess.

Offentliga organisationer som hanterar känslig information, som t.ex. poliskårer eller myndigheter, för att säkerställa att information inte hamnar i fel händer.

Företag som är verksamma inom forskning och utveckling eller militär och säkerhet. Dessa företag kan ha behov av att säkerställa att viktig information inte läcker ut till konkurrenter eller ovänliga aktörer.

Privatpersoner som vill säkerställa att deras privata dokument och handlingar inte faller i fel händer.
Dokumentförstörare är viktigt för att skydda information och integriteten, och det finns olika typer av dokumentförstörare beroende på ens behov. 

Dokumentförstörare säkerhetsklasser

Dokumentförstörare kan klassas enligt olika säkerhetsnivåer, beroende på hur väl de krossar dokument och papperstjänster. Dessa säkerhetsklasser används främst av företag och organisationer som behöver säkrare metoder för att förstöra konfidentiella dokument och papperstjänster. Vanliga säkerhetsklasser för dokumentförstörare är:
Klass P-1: En dokumentförstörare av klass P-1 krossar papper till bitar som är 6 millimeter eller mindre i storlek. Detta är den lägsta säkerhetsklassen och den lämpligaste för dokument som inte innehåller mycket konfidentiell information.

Klass P-2: En dokumentförstörare av klass P-2 krossar papper till bitar som är 4 millimeter eller mindre i storlek.Detta är en medelhög säkerhetsklass och lämplig för dokument som innehåller lite konfidentiell information.
Klass P-3: En dokumentförstörare av klass P-3 krossar papper till bitar som är 2 millimeter eller mindre i storlek. Detta är en hög säkerhetsklass och lämplig för dokument som innehåller mycket konfidentiell information.
Klass P-4: En dokumentförstörare av klass P-4 krossar papper till bitar som är 1 millimeter eller mindre i storlek. Detta är den högsta säkerhetsklassen och den lämpligaste för dokument som innehåller högst konfidentiell information.