logga makulera

Så beställer du svarskartonger för dina dokument

 • Vi erbjuder 3 olika kartonger, Större kartong för arkivgallring, kartong för datadestruktion och "Skrivbordslådan" för daglig sekretess sortering.
  1. Beställ kartonger för destruktion av din sekretess.
  2. Fyll dem med ditt material (fast pris per kartong).
  3. Boka hämtning (instruktion med kartongen).
  4. DHL hämtar nästa vardag.
  5. Vi tar emot och makulerar ditt material
  6. De rester som kvarstår går till förbränning
  7. Du får skriftlig bekräftelse när vi är klar. 

  Dina dokument destrueras i våra kraftfulla dokmentförstörare. Du får kvitterande sms när vi mottagit din leverans och när vi makulerat klart.

  Dokumentförstöring

  Sitter du på information som kan vara känsligt om det hamnar i fel händer? Det kan få stora och tråkiga konsekvenser om viktiga papper kommer till fel individer. För att undvika det har du kommit helt rätt för vi ser till att det inte hamnar i orätta händer. Vi på makulera.se har stor erfarenhet av dokumentförstöring. På ett smidigt sätt hjälper vi dig med dokumentförstöring. Det du bara behöver göra är att beställa kartonger av oss som du packar i ditt material. Sedan beställer du hämtning genom på ett enkelt vis genom sms. Då kommer DHL och hämtar kartongerna. När vi mottagit materialet så meddelar vi dig att vi fått det. Materialet förstörs genom vår säkerhetsklassade dokumentförstöring. När allt är klart med dokumentförstöring så bekräftar vi det för dig. Mycket smidigt för dig istället för att lägga ner tid och jobb för att göra det själv.
  Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår tjänst. Du kommer inte bli missnöjd. Vi har hållit på länge och har många nöjda kunder, stora som små. Dom är väldigt tacksamma och återkommer till oss hela tiden för dom känner sig trygga med vår dokumentförstöring.

  Kostnadseffektiv dokumentförstöring hos oss

  Företag försöker att spara in på massa olika saker för att bli så kostnadseffektiva som möjligt. Många har märkt att om man låter makulera.se ta hand om dokumentförstöring.  Så har dom upptäckt att det är ett riktigt bra sätt att vara kostnadseffektiv.
  Vill du veta mer om dokumentförstöring, läs gärna mer på www.makulera.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@makulera.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Eller så ringer du oss på 075-75 75 885 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Makulera.se!

  Fråga oss gärna:

  "När vi packat och skickat tillbaka kartongerna till Makulera.se fick vi fram fram plats för vår nya medarbetare"

  Dokumentförstöring