logga makulera
Just nu får du en SF biobiljett på köpet när du beställer kartonger.

Dokumentförstöring med rikstäckande service

Våra svarskartonger för dokumentförstöring når ut över hela landet. Har du behov av sekretesshantering är vår tjänst en utmärkt lösning för dig.

Dokumentförstöring till fast pris - allt ingår!

Du beställer enkelt kartonger och får dem skickade till dig. Fyll dem och returnera - enkelt! Frakt, kartong och dokumentförstöring med destruktionsintyg ingår.

Man behöver inte vara läkare, psykolog, advokat eller forskare för att sitta på dokumentation som kräver sekretess. Även om många av våra kunder inom dokumentförstöring är just dessa.

Faktum är att alla företag har känslig dokumentation. Bokföringen skall arkiveras i minst 7 år men sedan kan du kassera den. Men vart? 

Beställ svarskartong från oss som erbjuder effektiv och säker sekretesshantering över hela landet. Med vårt fasta pris har vi ett koncept som ingen annan erbjuder.

Vi på makulera.se har stor erfarenhet av dokumentförstöring. På ett smidigt sätt hjälper vi dig med ditt material oavsett om det är föråldrad bokföring eller rapporter och utredningar.  
Materialet förstörs genom vår säkerhetsklassade dokumentförstörare. När allt är klart med dokumentförstöring så bekräftar vi det för dig och du får ett destruktionsintyg med posten.

Makulera.se har sedan 2007 arbetat med dokumentförstöring och har många återkommande nöjda kunder, stora som små. 

Kostnadseffektiv dokumentförstöring

Att handera sin egen dokumentförstöring är sällan effektivt eller lönsamt. Att förstöra innehållet från en enda kartong tar ett vanligt företag flera timmar. Tänkt dig var du sparar när du betalar 595 kr och allt ingår - till och med frakten.